Despre noi:

Având o echipă înalt calificată, cu o vastă experiență de activitate în domeniul echipamentelor industriale de pompare, compania Fluid Sistem a devenit o prezență activă în industria locală din anul 2010. În anul 2014 Fluid Sistem SRL a implementat și acreditat sistemul integrat de management al calității ISO 9001:2015, mediu ISO 14001:2015 precum și sănătate și securitate ocupațională ISO 18001:2008 pe care l-a certificat și-l menține activ în prezent.

Putem înțelege toate particularitățile aplicației dvs și ne dorim să vă fim alături permanent în procesul de selecție a celei mai potrivite soluții industriale de pompare.

Indiferent dacă linia dvs tehnologică are nevoie de mentenanță sau de înlocuirea uneia dintre pompele existente; dacă este vorba de o instalație complet nouă sau dacă se dorește realizarea unor sisteme de pompare complexe; vă putem oferi cu profesionalism tot suportul nostru precum și al partenerilor noștri.

Deoarece toți partenerii noștri sunt producători de echipamente de pompare industriale de primă clasă, recunoscuți global ca lideri ai segmentului de piață pe care-l reprezintă, vă stăm la dispoziție cu cele mai fiabile tehnologii de pompare existente la ora actuală.

În același timp, datorită vastei experiențe în domeniu precum și datorită înțelegerii în detaliu a pieței românești contemporane, reușim să aliniem standardele de preț ale producătorilor pe care îi reprezentăm în exclusivitate în România la realitatea locală, asiguradu-vă astfel cel mai bun raport calitate/preț.

Parteneri

Vă garantăm cea mai potrivită și sigură alegere în ceea ce privește:

Echipamente de pompare de primă clasă, selectate optim pentru orice aplicație și orice domeniu industrial.

Asistență promptă și permanentă în exploatarea sau întreținerea echipamentelor dvs de pompare; garanții extinse și/sau servicii post-garanție.

Piese de schimb de origine, cu garanția producătorului, care vor asigura funcționarea echipamentelor dvs în cele mai bune condiții.

Service autorizat, la cele mai înalte standarde de calitate ale producătorului echipamentului dvs.

Contracte service pentru externalizarea activităților dvs de întreținere a echipamentelor de producție, ce acoperă atât mentenanța predictivă, cât și intervențiile de urgență.

 Pentru orice alte informații, contactați-ne!

Vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.