Scurt istoric

Compania a fost fondată în anul 1929 de către C. Houttuin sub denumirea ”Fabrica de mașini Houttuin” fiind specializată în construcția pompelor cu șurub dublu.  Inițial acest tip de pompă a fost folosit în mod special în domeniul maritim, în prezent fiind utilizat în multe alte industrii.

În acest moment HOUTTUIN B.V. – Olanda este parte integrantă a grupului Circor, una dintre cele mai importante corporații industriale din domeniul sau; beneficiind astfel de facilitățile schimbului de informații, tehnici, tehnologii și know-how între subsidiarele grupului.

DOMENIU DE ACTIVITATE

Pompele cu șurub HOUTTUIN pot fi folosite în pomparea diferitelor tipuri de lichide. Sunt recomandate atât pentru pomparea fluidelor cu vâscozitate ridicată, cât și pentru lichidele cu vâscozitate scăzută, în condiții de eficientă maximă. 

PRODUSE:

Aceeași importanță acordată construcției propriu-zise a pompelor este acordată și bancului de testare, unde toate pompele trec prin diferite teste hidraulice și hidrostatice. Experimentele sunt realizate standard conform DIN, dar se poate urmări oricare alt standard solicitat de client; iar rezultatele sunt interpretate respectând exact condițiile de lucru impuse de aplicație. În funcție de cerințele clientului se poate efectua orice testare posibilă, precum și inspecții ale autorităților relevante precum Lloyds.

Conform politicii companiei, toate pompele Houttin sunt realizate și testate în vederea atingerii celor mai înalte standarde de calitate.

Pompă autoamorsanta cu șurub orizontal pentru fluide nelubrifiante

 Model – 136.20

 Model – 216.40

 Model – 236.40

 Model – 249.40

Pompă autoamorsanta cu șurub vertical pentru fluide nelubrifiante

 Model – 211.40| 231.50

Pompă autoamorsanta cu șurub orizontal pentru fluide lubrifiante

 Model – 216.10

Pompă autoamorsanta cu șurub vertical pentru fluide lubrifiante

 Model – 211.10

Pompă imersata cu șurub vertical pentru fluide lubrifiante

 Model – 215.10