Scurt istoric

Desmi este o companie internațională ce a luat naștere în anul 1834 și este una dintre cele mai vechi companii daneze, cu o istorie impresionantă în furnizarea de soluții fiabile, menținând o abordare inovativa pe întreaga piață mondială. În ultimii ani a fost premiată ca și Antreprenorul anului în cadrul Aasociatiei daneze de exporturi, precum și ca una dintre cele 1000 de companii ce inspiră Europa.

DOMENII INDUSTRIALE

Calitate inalta, conforma standardelor internationale

Toate pompele DESMI sunt proiectate, construite si vandute conform celor mai inalte standarde internationale, precum si conform standardului de calitate al producatorului, certificat ISO 9000:2008.

De asemenea, toate pompele DESMI pot fi construite conform si livrate cu certificare de utilizare in industria maritima, emisa de oricare din societatile de clasificare de prim rang.

Calitatea produselor, abilitatea de a adapta solutii precum si nivelul tehnologic ridicat sunt factori care ne recomanda pentru a va deveni un partener serios si preocupat permanent de reducerea consumurilor energetice, de scaderea emisiilor de CO2 si in general de mentinerea unui ambient cat mai curat.

Pompele Verticale

DESMI_clip_image016

Pompele centrifugale pentru industria navala sunt utilizate ca pompe de racire, balast, incendiu sau pompe de santina. Pot vehicula atat apa de mare cat si apa dulce.

Pompe centrifugale pentru industria navala sunt utilizate pentru diverse aplicatii care implica vehicularea apelor industriale sau a apei potabile.

DESMI_clip_image026

Pompele sunt disponibile cu capacitate de pana la 4000 m³/h si sunt capabile sa ridice pana la inaltimi de pompare de 220 mCA.
Gama de pompe este construita pe principiul modular, care da posibilitatea interschimbarii celor mai uzuale repere si in consecinta usureaza efortul utilizatorului final, care nu este nevoit sa pastreze in stoc un numar mare de repere diferite.

Cu o caracteristica aparte, modelul spatial este echipat cu un cuplaj special care, datorita lungimii atent studiate a cuplei elastice, permite demontarea intregului ansamblu format din carcasa inferioara, ax, lagare, etansare mecanica si rotor fara a demonta pompa din instalatie si fara a demonta motorul.

Pompe centrifugale vertical in-linie, tip DSL

Disponibile in design compact sau cu cuplaj elastic
Capacitate: pana la 4000 m³/h
Presiune de refulare: 3-40 mCA

Pompe centrifugale verticale in linie, tip NSL

Disponibile atat in varianta spatial, cu cuplaj elastic; cat si in variante monobloc diferite
Capacitate: 2-1800 m³/h
Pressure range: 5-220 mWC

Pompe orizontale

O pompa particulara, creeata de DESMI, este pompa orizontala auto-amorsanta, care se bazeaza pentru aspiratie pe principiul difuzarii si este capabila sa traga de la adancimi de pana la 8,5 m, chiar daca  porneste cu traseul de aspiratie gol, fara fluid.
Pompele centrifugale orizontale DESMI in constructia standard pot fi la randul lor echipate cu dispozitive de autoamorsare integrate in structura pompei, care asigura adancimi de autoamorsare suficiente, functie de natura aplicatiei.

Pompele modulare tip S

Pompe centrifugale pentru industria navala

Sunt o familie completa de pompe autoamorsante, construite pentru a veni in intampinarea diverselor aplicatii si cerinte ale utilizatorilor.
Pot fi asamblate functie de necesitatile dvs, in montaj clasic pe placa de baza sau in montaj monobloc; pot fi actionate de motoare electrice, hidraulice sau diesel, inclusiv cu transmisia prin curele.
Capacitati: 1-400 m³/h
Presiuni: 1-150 mCA

Pompe centrifugale pentru industria navala

PompeleSA & SAEN

Pompe centrifugale orizontale standard, cu rotor deschis, special create pentru a transvaza apa cu particule de dimensiuni medii in suspensie.
Capacitati: 1-650 m³/h
Presiuni: 1-110 mWC

DESMI Super Primer & VAC

Special create pentru a asigura o amorsare rapida, pompele standard au fost echipate cu un rotor suplimentar de amorsare si au fost construite din materiale rezistente la abraziune pentru a transvaza in siguranta atat ape murdare, cat si a mixturi de apa cu aer sau alte gaze in orice proportie.

VAC 2000 pe placa de baza cu cuplaj elastic

Tip: VAC 2000
Conexiuni: DN 65 absorbtie/refulare
Capacitate: max. 20 m3/h
Presiune diferentiala: max. 1.6 bar
Capacitate de absorbtie: 92% (aprox. 9.6 mCA)